Aabenraa Bjergmarathon har brug for 200 hjælpere

Arrangørerne af Aabenraa Bjergmarathon har brug for op mod 200 frivillige hjælpere for at kunne afvikle den sønderjyske løbefest, der i år løber af stablen lørdag den 23. juni.
 
– Vi er dybt afhængige af at kunne rekruttere nok hjælpere, siger frivilligkoordinator Lone Nicolaisen.
 
Derfor opfordrer hun alle, der har lyst til at give en hånd med, til at melde sig under hjælper-fanerne allerede nu. Både frivillige, der tidligere har været hjælpere og nye interesserede.
 
– Aabenraa Bjergmarathon er kåret som det bedst organiserede motionsløb i Danmark. Det er fordi, vi har så mange dedikerede hjælpere, der brænder for at skabe en god oplevelse for både løbere og tilskuere. Den gejst vil vi gerne bevare og udbygge, så vi kan blive ved med at udvikle Bjergmarathon, siger Lone Nicolaisen.
 
Aabenraa Bjergmarathon har brug for hjælpere til at vise løberne vej, stå i væskedepot ud på ruterne, stå i sekretariatet og stille op og rydde op.
 
– Der er mange forskellige tjanser, så man kan vælge den, man synes er sjovest eller den, man kan afse tid til. Vi har opgaver både fredag, lørdag og søndag og af kortere eller længere varighed, siger Lone Nicolaisen.
 
Det er oplevelsen af at være en del af et sjovt fællesskab, som Lone Nicolaisen håber kan lokke en stor flok frivillige til at melde sig som hjælpere i god tid.
 
En af de hjælpere, der allerede har meldt sig under fanerne, er Rachelle E. Bech, der i år skal være frivillig for fjerde gang:
 
– Jeg synes, det er fedt at hjælpe og være en del af et fællesskab og en stemning, hvor man hepper på hinanden. Jeg elsker at se løberne lykkes med deres mål – uanset om det er at gennemføre eller opnå en god tid. Og så synes jeg, det er vigtigt at støtte op om lokale begivenheder, siger Rachelle E. Bech.
 
Som hjælper til Aabenraa Bjergmarathon får man forplejning på dagen, en hjælper t-shirt og adgang til den afsluttende hjælperfest.
 
Man kan melde sig som hjælper til Aabenraa Bjergmarathon via www.sportstiming.dk frem til tirsdag den 5. juni.
 
FAKTA
Aabenraa Bjergmarathon afvikles i år for 19. år i træk. Det foregår lørdag d. 23. juni med løbedistancer på 5 km, 10 km, halv- og helmarathon, halvmarathon stafet, to børneløb og en walkrute på 5 km.

You may also like