Aabenraa Bjergmarathon sætter slutspurten ind i medvind

Rammerne for det 19. Aabenraa Bjergmarathon ser ud til at blive optimale: Byfornyelsen af Vestergade bliver færdig til tiden, vejret tegner godt til løb og antallet af tilmeldte er på niveau med sidste år.

– Vi er stolte af, at interessen for at deltage i Aabenraa Bjergmarathon er så stærk som den er, for der er kommet mange nye løb til i senere år. Det fortæller mig, at vi har et stærkt koncept, som folk gerne vil være en del af – både løbere, tilskuere og sponsorer, siger formand for Aabenraa Bjergmarathon, Per Hussmann.

I år falder Aabenraa Bjergmarathon sammen med Skt. Hans lørdag den 23. juni.

– Vi håber, at der kan opstå ekstra synergi mellem de sommertraditioner, som venner og familier har i forbindelse med Bjergmarathon og Skt. Hans. Det er jo oplagt at lade den gode stemning fra løbet fortsætte til en hyggelig midsommerstund, siger Per Hussmann.

Bjergmarathon indvier områdefornyelse

I Bjergmarathons epicenter Storetorv samt på opløbsstrækningen på Vestergade er rammerne for den gode stemning optimale: I modsætning til sidste år, hvor der var grus flere steder på Storetorv, står både Vestergade og Storegade i år fuldstændigt færdigrenoverede og indbydende.

– Med færdiggørelsen af Vestergade er områdefornyelsen af den sydlige midtby næsten færdig. Så det er naturligvis en ære, at Aabenraa Bjergmarathon bliver det første event til at indvi og trykprøve det områdefornyede område omkring Storetorv, siger formand Per Hussmann.

Stemningen på Storetorv bliver i år suppleret med storskærm med livestreaming og liveradiosending. Ude på ruterne har forskellige sponsorer igen i år stillet forskellige hotspots op, der skal peppe løberne gennem strabadserne.

Det er muligt at onlinetilmelde sig en af de mange forskellige distancer via www.sportstiming.dk helt frem til torsdag d. 21.6. til midnat.

Herefter er det muligt at eftertilmelde sig ved personligt fremmøde i løbssekretariatet i Statsforvaltningen på Sct. Nicolai Gade fra fredag kl. 15-19 og lørdag morgen fra kl. 8.

I løbssekretariatets åbningstid er det også muligt at afhente løbenummer og løbechip

You may also like